Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

3, 2, 1, GO! met glasvezel van GlasDraad Flevoland

In 2019 heeft GlasDraad de bewoners van het buitengebied van Flevoland gevraagd of ze aangesloten wilden worden op het glasvezelnetwerk. Nadat deze vraagbundeling succesvol was verlopen zijn veel bewoners in de daaropvolgende tijd aangesloten op het glasvezelnetwerk van GlasDraad. Het overgrote deel heeft inmiddels de glasvezelaansluiting geactiveerd met een abonnement bij een serviceprovider naar keuze.

Om de laatste bewoners te helpen bij hun providerkeuze heeft GlasDraad de campagne 3, 2, 1, GO! gelanceerd. Tijdens de campagne-periode, die is gestart op 12 april jl. worden bewoners nogmaals geïnformeerd over de voordelen van glasvezel. Ook wordt het huidig beschikbare provider-aanbod onder de aandacht gebracht. Bewoners die hun glasvezelaansluiting nog niet geactiveerd hebben door het afsluiten van een glasvezelabonnement worden benaderd.

In de communicatie worden bewoners geattendeerd op een prijsvergelijker waarop het provider-aanbod op overzichtelijke wijze gepresenteerd wordt. Zie hiervoor: www.glasdraad.nl/go.

Op zaterdag 20 mei wordt de campagne 3, 2, 1, GO! afgesloten. Bewoners hebben bij aanmelding voor een glasvezelaansluiting toegezegd een glasvezelabonnement af te sluiten bij een serviceprovider naar keuze.

Voor specifieke vragen over de campagne 3, 2, 1, GO! kunnen bewoners contact opnemen met het activatieteam van GlasDraad per e-mail activatie@glasdraad.nl of telefonisch via 085 485 85 89.