Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Update werkzaamheden Flevoland

Het nieuwe jaar begint kletsnat, grijs en met een lockdown, maar dat weerhoudt ons niet om druk aan het werk te zijn. We zijn al in de meeste gebieden helemaal gereed. Hier kunnen de woningen al gebruik kunnen maken van de glasvezeldiensten.

500 kilometer netwerk

Momenteel is er al ruim 500 km netwerk in de grond gelegd. We hebben dus al meer dan 90% van het netwerk aangelegd. Vooral in de gebieden ZWO-02 en LLS-02 boeken we veel voortgang.

Aangepaste planning ALR-01

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor ALR (Almere Hout en Buitenvaart). Door de complexiteit van het gebied en de belangen van verschillende vergunningverleners duurde dit helaas langer dan gepland. Gelukkig zien we nu licht aan het eind van de tunnel. Onze aannemer heeft de plannen voor het gebied klaar en we zijn druk in overleg met de stakeholders. We verwachten in februari 2021 de benodigde vergunning te hebben om te starten. De activatie van de woningen staat in het tweede kwartaal van 2021 gepland.

Opleveren huisaansluiting LLS-02

In LLS-02 zijn we bezig met het opleveren van de huisaansluitingen. We verwachten eind februari de woningen te kunnen activeren.

Activatie woningen ZWO-02 en BDHZ-03

Goed nieuws! In ZWO-02 en BDHZ-03 worden de woningen geactiveerd! Vanaf februari zijn alle providers beschikbaar in gebied BDHZ-03. In ZWO-02 zijn ze nog niet zo ver, maar we verwachten dat alle providers in maart beschikbaar zijn.

De aangepaste planning per deelgebied vind u op onze homepage